Träningar

VÅRA

TRÄNINGAR

PERSONLIG

TRÄNING

CHRISTIN SANTANA

 

Lång erfarenhet av träning i alla dess former med passion för att förändra folks liv med stor kunskap om kroppens muskler och leder. Licensierad PT och kostrådgivare som garanterar resultat.

MARCUS BENÉR

 

Stor passion för träning och kost som med leende på läpparna guidar dig mot ditt mål på ett säkert och roligt sätt. Fokus på att hjälpa dig mot en hälsosam livsstil med garanterade resultat. Licensierad PT och kostrådgivare.

PT I GRUPP

 

Anlita oss i grupp och göra resan tillsammans med andra eller varför inte boka en grupp tillsammans med dina kompisar. Tillsammans peppar ni varandra och träningen blir därför ännu roligare. Tillsammans lägger vi fokus på bra resulat.

GRUPP

TRÄNING

SANTANAS TRAINING

 

Christin erbjuder ett varierat utbud av träningspass i grupp. Allt från core till högintensiva intervallpass. Passen körs med drop-in och alla är välkomna. Ingan förbokning krävs.

80kr /45-60min

FITCHALLENGE

 

Träna i 8 veckor med fokus på resultat, gruppträningar med 2 pass per vecka.

 

Gemenskap och glädje tycker vi är viktiga faktorer för att man skall lyckas nå sina mål. Det är vårt fokus under dessa 16 helt från varandra olika träningspassen som passa ALLA, gammal som ung, tränad som otränad.

299kr

ONLINE BODYCHALLENGE

 

En 21 dagars utmamning online på Facebook där du kan vara med oavsett var du befinner dig. 

99kr

MÅ BRA HUSET

HÄLSOSAMMARE OCH GLADARE

 

Du hittar oss mitt i centrala Borås!

Marcus 0708 - 77 66 88

Christin 0730 - 64 08 50

Yxhammarsgatan 24

503 31 Borås

Copyright © All Rights Reserved