Santanas Training

SANTANAS

TRAINING

SANTANAS TRAINING

Veckans träningsschema annonseras på Instagram och Facebook

INGEN förbokning krävs, det är drop-in och du betalar 95kr/pass när du kommer via swish eller kontant. Du kan även lösa ett 5-kort för 450kr.

 

Välkommen till rolig träning!

Varierad och farfylld träning med fokus på bra teknik och resultat

Du som gillar att träna i grupp med en peppande instruktör. En enkel och effektiv träning funktionellt, högintensivt, energifyllt, rolig och enkelt utan en koreografin att lära in.

 

Bodytoning är träning för hela kroppen med hjälp av få redskap och din kroppsvikt! Passet är upplagt efter hur kroppen är byggd och fungerar, målet är att stärka och balansera upp kroppens funktioner.

Du tränar styrka, kondition, stabilitet rörlighet och balans. En komplett träning för din kropp och du känner dig ordentligt genomtränad. Passar både nybörjare och vana deltagare .

 

HIIT (styrka/kondition) ger dig effektiv träning av både styrka och kondition tack vare kombinationen av komplexa och pulshöjande styrkeövningar. Förutom den egna kroppen som redskap används oxå hantlar, viktplattor, kettelbell

Santanas Training

 

Christin har över 35 års erfarenhet av träning och över 25 års efarenhet av att arbeta med kost och träning kombinerat för bästa resultat. Det mest framstående är hennes energi, karisma och glädje i allt hon gör. Christin drivs verkligen av passion för att hjälpa andra människor nå sina mål.

 

 

  • Certifierad Personlig Tränare
  • Certifierad Gruppträningsinstruktör
  • Certifierad Kostrådgivare
  • Diplomerad Hälsocoach
  • Herbalife Nutrition Medlem